Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel

mani gotovac ×

Najava • 28.11.2019.

Predstavljanje romana Mani Gotovac 'Rastanci' u Splitu

Predstavljanje zadnjeg romana Mani Gotovac 'Rastanci' održat će se u četvrtak 28. studenog u foajeu Hrvatskog narodnog kazalištu u Splitu. Na promociji sudjeluju književni kritičar Velimir Visković, urednik Drago Glamuzina, glumice Arijana Čulina i Tajana Jovanović, te glazbeni gosti: TBF.
Najava • 17.10.2019.

Promocija knjige 'Rastanci' Mani Gotovac

Promocija nove knjige Mani Gotovac 'Rastanci' održat će se u četvrtak 17. listopada u baru Botaničar u Zagrebu. Knjigu će predstaviti Andrea Zlatar, Zoran Ferić i Drago Glamuzina.
Kritika • 16.10.2019.

Mani Gotovac : Rastanci

Mani Gotovac oduvijek je umočena u tekst, bavi se kritikom, piše esejistiku, ali relativno kasno ulazi u fikcijsku prozu. Miješajući fikciju i fakciju ona zaranja do dna, ne boji se mraka, bespoštedno se razotkriva. Pa je tako ovaj roman, a proteže se kroz više od četiri desetljeća, i ogled o prolaznosti. Zanimljivo je čitati kako o starenju razmišlja netko tko je toliko proživio, a tako je mentalno...
Najava • 07.12.2017.

Hrvatski autori u prosincu u Hoću knjigu Megastoreu

U božićnom ruhu Megastore će ugostiti Mani Gotovac, Milanu Vuković Runjić, Dragu Glamuzinu, Radu Šerbedžiju, Kristiana Novaka, Miljenka Jergovića i Igora Mandića koji će govoriti o svojim knjigama i družiti se s čitateljima.
Najava • 19.10.2017.

Predstavljanje novog romana Mani Gotovac 'Ćutim te'

Predstavljanje novog romana Mani Gotovac 'Ćutim te' održat će se u četvrtak 19. listopada u Knjižnici i čitaonici Bogdana Ogrizovića u Zagrebu. Na predstavljanju će, uz autoricu, sudjelovati Irena Matijašević, Milan Košuta, Ivica Prtenjača i Adriana Piteša, te Judita Franković i Reo Radan.
Najava • 25.03.2008.

Mani Gotovac i Branimir Donat u Virovitici

U utorak, 25. ožujka 2008. u 19 sati, u Gradskoj knjižnici i čitaonici Virovitica, u suradnji s Hrvatskim društvom pisaca i Općinom Pitomača, organizirano je književno druženje uz predstavljanje knjige Drage Britvića "Mirno teku rijeke". Sudjeluju Mani Gotovac i Branimir Donat.