Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel

Nataša Govedić ×

Najava • 13.06.2019.

Predstavljanje knjige Nataše Govedić 'Veličanstveno ništa - Dramaturgije depresije'

Predstavljanju knjige Nataše Govedić 'Veličanstveno ništa: dramaturgije depresije' održat će se u četvrtak 13. lipnja na Akademiji dramske umjetnosti u Zagrebu. Knjiga uspoređuje umjetnička svjedočanstva o depresiji, s glasovima filozofskoga, terapijskoga i teatrološkoga promišljanja pojmova gubitka, žalovanja, frustracije, povrede, izdaje, traume i katastrofe.
Najava • 21.05.2015.

Promocija romana za djecu 'Zmajir (i boja koje nema)' Nataše Govedić

Promocija romana za djecu 'Zmajir (i boja koje nema)' Nataše Govedić uz koju će biti održana i prigodna tribina 'Glazbena slika romana za djecu: Zmajir', održat će se u četvrtak 21. svibnja u Knjižnici i čitaonici Bogdana Ogrizovića u Zagrebu.
Najava • 13.02.2015.

Kap priče na dlanu : Fantastika i humor za djecu i njihov politički potencijal

Okrugli stol u sklopu programa 'Kap priče na dlanu: Ususret Bologni iz Zagreba' na temu 'Fantastika i humor za djecu i njihov politički potencijal' održat će se u petak 13. veljače u Talijanskom Institutu za kulturu u Zagrebu. Uz voditeljicu, Natašu Govedić, sudjeluju Milena Benini, Sanja Pilić i Tomislav Tomić.
Najava • 02.02.2015.

Zarez tribina 'Kritika jedva opstojećeg'

U povodu 400. broja dvotjednika za društvo i kulturu Zarez, u utorak 3. veljače u Centru za kulturu Trešnjevka održat će se tribina pod nazivom 'Kritika jedva opstojećeg' na kojoj će se raspravljati o trendu smanjivanja prostora u medijima namijenjenima kritici, odnosno kulturnim sadržajima općenito.
Najava • 14.11.2014.

Okrugli stol na temu Ivana Brlić Mažuranić ili 'mišolovka' bajke

Okrugli stol na temu Ivana Brlić Mažuranić ili 'mišolovka' bajke održava se u sklopu programa Kap priče na dlanu: Ususret Bologni iz Zagreba, u petak 14. studenoga u Talijanskom Institutu za kulturu u Zagrebu. Sudjelovat će Dubravka Zima i Sanja Lovrenčić. Voditeljica okruglog stola je Nataša Govedić.