Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel

Novozagrebačka tribina ×

Najava • 15.02.2024.

Novozagrebačka tribina: Ozren Majerić – 'Skriveno'

Predstavljanje prve knjige Ozrena Majerića, novog novozagrebačkog autora, održat će se u četvrtak 15. veljače u Knjižnici Vjekoslava Majera u Zagrebu. Po zanimanju fotograf, kratke priče piše i objavljuje od 2017., a okušao se i u pisanju putopisa... 'Skriveno' je njegova debitantska knjiga.
Najava • 18.01.2024.

Novozagrebačka tribina : Kristian Novak

Susret s autorom već antologijskih romana 'Črna mati zemla' i 'Ciganin, ali najljepši' i predstavljanje njegovog novog romana 'Slučaj vlastite pogibelji', održat će se u četvrtak 18. siječnja u Knjižnici Vjekoslava Majera u Zagrebu (Meštrovićev trg 1g, Zapruđe).
Najava • 28.09.2023.

Novozagrebačka tribina: Marina Šur Puhlovski

Na Novozagrebačkoj tribini u Knjižnici Vjekoslava Majera u Zapruđu gostuje Marina Šur Puhlovski, koja će govoriti o romanu 'Virus, potres, brak'. Roman je zamišljen kao trilogija koja će obuhvatiti gotovo cijeli emotivni život Sofije Kralj.
Najava • 03.11.2022.

Novozagrebačka tribina: Zoran Ferić

Na Novozagrebačkoj tribini gostuje jedno od najzvučnijih imena hrvatske književne scene, dobitnik brojnih nagrada, književnik Zoran Ferić. Povod je gostovanju roman 'Putujuće kazalište', koji kroz prizmu povijesti autorove obitelji donosi povijest cijelog dvadesetog stoljeća. Tribina će se održati u četvrtak 3. studenog u Knjižnici Vjekoslava Majera u Zagrebu.
Najava • 17.06.2021.

Novozagrebačka tribina: Ivana Bodrožić predstavlja roman 'Sinovi, kćeri'

Na Novozagrebačkoj tribini gostuje autorica Ivana Bodrožić koja će predstaviti svoj novi roman 'Sinovi, kćeri'. Tribinu organizira Knjižnica Vjekoslava Majera, a druženje s autoricom i urednicom Dianom Matulić održat će se na otvorenom ispred knjižnice u Zapruđu, u četvrtak 17. lipnja 2021.
Najava • 11.10.2018.

Novozagrebačka tribina: Pavao Pavličić i Julijana Matanović

Na Novozagrebačkoj tribini koja će se održati u Knjižnici Vjekoslava Majera u Zapruđu, gostuju Pavao Pavličić i Julijana Matanović. Uz njihov književni opus predstavit će se i najnovija knjiga Pavla Pavličića 'Pohvala starosti'.
Najava • 28.09.2017.

Novozagrebačka tribina : Ivica Prtenjača

Otkazuje se gostovanje Ivice Prtenjače na Novozagrebačkoj tribini u Knjižnici Vjekoslava Majera, u četvrtak 28. rujna. Umjesto njega gosti tribine su mladi autori: Sven Popović i Ivan Jozić. Tribinu moderira Maja Hrgović.