Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel

Novozagrebačka tribina ×

Najava • 17.06.2021.

Novozagrebačka tribina: Ivana Bodrožić predstavlja roman 'Sinovi, kćeri'

Na Novozagrebačkoj tribini gostuje autorica Ivana Bodrožić koja će predstaviti svoj novi roman 'Sinovi, kćeri'. Tribinu organizira Knjižnica Vjekoslava Majera, a druženje s autoricom i urednicom Dianom Matulić održat će se na otvorenom ispred knjižnice u Zapruđu, u četvrtak 17. lipnja 2021.
Najava • 07.11.2019.

Novozagrebačka tribina: Maša Kolanović

Na Novozagrebačku tribinu u četvrtak, 7. 11. stiže Maša Kolanović, a u Knjižnici Vjekoslava Majera (Meštrovićev trg 1 g) bit će predstavljena njezina zbirka pripovjedaka 'Poštovani kukci' u izdanju Profila. Moderatorica tribine je Maja Hrgović.
Najava • 24.10.2019.

Novozagrebačka tribina - Pjesnici u Zapruđu

Novozagrebačka tribina 'Pjesnici u Zapruđu' održat će se u četvrtak 24. listopada u Knjižnici Vjekoslava Majera. Sudjeluju pjesnici: Mateja Jurčević, Ivan Rogić Nehajev, Ivan Šamija i Martina Vidaić. Tribinu moderira Miroslav Kirin.
Najava • 17.10.2019.

Novozagrebačka tribina: Korana Serdarević

Novozagrebačka tribina, koja se održava u Knjižnici Vjekoslava Majera u Zagrebu, u četvrtak 17. listopada ugostit će Koranu Serdarević i njezin 'Eksperiment Irene Tot'. S autoricom će o romanu razgovarati moderatorica tribine Maja Hrgović.
Najava • 28.03.2019.

Novozagrebačka tribina: Borivoj Radaković i Jagna Pogačnik

Predstavljanje romana Borivoja Radakovića 'Hoćemo li sutra u kino' održat će se u četvrtak 28. ožujka u Knižnici Vjekoslava Majera u Zagrebu. Uz Borivoja Radakovića sudjeluje i Jagna Pogačnik, a razgovarat će se i o Radakovićevim prijevodima engleske književnost, te Jagninim prijedlozima za čitanje...
Najava • 29.09.2016.

Novozagrebačka tribina: Vitomira Lončar, Helena Predojević i Maja Hrgović

Na svom zadnjem javnom nastupu u Hrvatskoj prije preseljenja u Kinu, Vitomira Lončar predstavit će svoju knjigu Slamka spasa - 4. knjiga (2016). O svom doživljaju Kine govorit će i Maja Hrgović koja je u toj dalekoj zemlji imala premijeru svoje predstave za djecu. S putovanja po Kini, Helena Predojević izložit će svoje fotografije.
Najava • 25.02.2016.

Novozagrebačka tribina : Marina Vujčić

Na Novozagrebačkoj tribini u četvrtak 25. veljače gostuje Marina Vujčić. Povod je gostovanju predstavljanje njezina pobjedničkog romana 'Susjed', književne nagrade V.B.Z.-a & Tisak medije. Cjelokupni književni opus uz autoricu predstavit će Maja Hrgović.