Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel

Novozagrebačka tribina ×

Najava • 07.11.2019.

Novozagrebačka tribina: Maša Kolanović

Na Novozagrebačku tribinu u četvrtak, 7. 11. stiže Maša Kolanović, a u Knjižnici Vjekoslava Majera (Meštrovićev trg 1 g) bit će predstavljena njezina zbirka pripovjedaka 'Poštovani kukci' u izdanju Profila. Moderatorica tribine je Maja Hrgović.
Najava • 24.10.2019.

Novozagrebačka tribina - Pjesnici u Zapruđu

Novozagrebačka tribina 'Pjesnici u Zapruđu' održat će se u četvrtak 24. listopada u Knjižnici Vjekoslava Majera. Sudjeluju pjesnici: Mateja Jurčević, Ivan Rogić Nehajev, Ivan Šamija i Martina Vidaić. Tribinu moderira Miroslav Kirin.
Najava • 17.10.2019.

Novozagrebačka tribina: Korana Serdarević

Novozagrebačka tribina, koja se održava u Knjižnici Vjekoslava Majera u Zagrebu, u četvrtak 17. listopada ugostit će Koranu Serdarević i njezin 'Eksperiment Irene Tot'. S autoricom će o romanu razgovarati moderatorica tribine Maja Hrgović.
Najava • 28.03.2019.

Novozagrebačka tribina: Borivoj Radaković i Jagna Pogačnik

Predstavljanje romana Borivoja Radakovića 'Hoćemo li sutra u kino' održat će se u četvrtak 28. ožujka u Knižnici Vjekoslava Majera u Zagrebu. Uz Borivoja Radakovića sudjeluje i Jagna Pogačnik, a razgovarat će se i o Radakovićevim prijevodima engleske književnost, te Jagninim prijedlozima za čitanje...
Najava • 11.10.2018.

Novozagrebačka tribina: Pavao Pavličić i Julijana Matanović

Na Novozagrebačkoj tribini koja će se održati u Knjižnici Vjekoslava Majera u Zapruđu, gostuju Pavao Pavličić i Julijana Matanović. Uz njihov književni opus predstavit će se i najnovija knjiga Pavla Pavličića 'Pohvala starosti'.
Najava • 18.05.2016.

Novozagrebačka tribina : Ferić, Radaković, Pogačnik

Knjižnica Vjekoslava Majera poziva vas na Novozagrebačku tribinu i predstavljanje romana koji su obilježili 2015. godinu. U srijedu 18. svibnja na Meštrovićevom trg gostuju Zoran Ferić i Borivoj Radaković, a njihove nove knjige predstavit će voditeljica tribine Jagna Pogačnik.
Najava • 21.05.2015.

Novozagrebačka tribina : Edo Popović

Na Novozagrebačkoj tribini u Knjižnici Vjekoslava Majera u Zapruđu, u četvrtak 21. svibnja gostuje Edo Popović. Njegov najnoviji roman 'Mjesečev meridijan' predstavit će Maja Hrgović i Gordana Farkaš Sfeci.