Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel

Najava ×

Najava • 24.01.2017.

Zagrebačko predstavljenje knjige 'Sjećanje šume' Damira Karakaša

Predstavljanje novog romana Damira Karakaša 'Sjećanje šume' održat će se u utorak, 24. siječnja 2017. u 19 sati, u Kinu Europa - dvorana Müller (Varšavska 3, Zagreb).
Najava • 20.01.2017.

Predstavljanje 'The Beauty Fools', književno-izdavačkog projekta iz New Orleansa

U petak, 20. siječnja u 19 sati u Booksi će se predstaviti The Beauty Fools, književno-izdavački projekt iz New Orleansa realiziran u suradnji izdavača Timothy Weeksa, dizajn studija Hamper iz Zagreba i ilustratorice Lale Raščić.
Najava • 19.01.2017.

Olja Savičević Ivančević gostuje u Bookvici

U drugoj ovogodišnjoj Bookvici, koja će se održati u četvrtak, 19. siječnja 2017., s početkom u 20:30 sati u splitskom klubu Quasimodo, gostuje brojnim nagradama ovjenčana splitska spisateljica Olja Savičević Ivančević.
Najava • 19.01.2017.

Tribina 'Čitaj mi' s Norom Verde

Prva ovogodišnja tribina 'Čitaj mi' Centra za kreativno pisanje održat će se u četvrtak 19. siječnja u Express baru u Zagrebu, a predstavit će Noru Verde, autoricu dviju zbirki priča i jednog romana te brojnih novinskih članaka. Tribinu vodi Vedrana Bibić.
Najava • 12.01.2017.

G • točka: Grad u Gavelli : Đikić, Kvesić, Renar

Siječanjsko izdanje G • točke održat će se u četvrtak 12. siječnja u foajeu kazališta Gavella, a ugostiti će umjetnike koji su svojim radom obilježili prethodnu godinu: Ivicu Đikića, Peru Kvesića i Saru Renar. O životu, umjetnosti i smrti, uz pokoji glazbeni i filmski intermezzo, s gostima razgovaraju Ivan Jozić, Nenad Puhovski i Vladimir Šagadin.
Najava • 21.12.2016.

Promocija knjige Lidije Vukčević 'Poetika tijela'

Promocija najnovije knjige - zbirke eseja Lidije Vukčević 'Poetika tijela' održat će se u srijedu 21. prosinca u Knjižnici Marije Jurić Zagorke u Zagrebu. Gostuju: Nadežda Čačinović, Miloš Đurđević, Dražen Katunarić i Tonko Maroević.
Najava • 21.12.2016.

Predstavljanje knjige i razgovor o fenomenu 'hygge' - sretnom život na danski način

Predstavljanje knjige 'Hygge : Sretan život na danski način' autorice Louise Thomsen Brits održat će se u srijedu 21. prosinca u prostoru 'C3 Projekt Koncept' u Kaptol centru u Zagrebu. O knjizi i fenomenu 'hygge' razgovarat će Martina Čilić, konzultantica za modu i lifestyle, Marul Kuljiš i Koraljka Penavin.