Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel

Najava ×

Najava • 27.04.2017.

G • točka: Grad u Gavelli : Glamuzina, Vehabović, Lisac i Luce

Travanjsko izdanje G • točke održat će se u četvrtak 27. travnja u foajeu kazališta Gavella, a ugostiti će Dragu Glamazinu, Zlatana Vehabovića i Josipu Lisac, a na muzičkom stageu pridružit će im se kantautorica Luce.
Najava • 25.04.2017.

Meandarmedia predstavlja knjigu Miroslava Mićanovića 'Soba Jacka Nicholsona'

U utorak, 25. travnja 2017. s početkom u 19 sati nakladnička kuća Meandarmedia predstavlja knjigu Miroslava Mićanovića 'Soba Jacka Nicholsona'.
Najava • 24.04.2017.

Svečana dodjela nagrada natječaja 'Ja sam pisac'

Pozivamo vas na svečanu dodjelu nagrada natječaja 'Ja sam pisac' koja će se održati u Noći knjige, 24. travnja u Kulturnom centru Travno u Zagrebu. U uvodnom dijelu svečanosti nastupaju učenici I. gimnazije Zagreb, kazivanjem poezije i monologa, popraćeno glazbom na gitari. Slijedi predstavljanje natječaja i podjela nagrada autorima pobjedničkih priča.
Najava • 13.04.2017.

Bookvica predstavlja splitsku verziju 'Noći velikog čitanja' riječke književne skupine RI LIT

U četvrtak 13. travnja 2017., s početkom u 20:30 sati u splitskom književnom programu Bookvica (koji se već tradicionalno održava u klubu Quasimodo) održat će se splitska verzija 'Noći velikog čitanja' koju organizira neformalna riječka književna skupina RI LIT.
Najava • 13.04.2017.

Aleksandra Orlić gostuje na književnoj tribini 'Što je pisac htio reći'

U četvrtak 13. travnja 2017. nakladnička kuća Hena com organizira književnu tribinu 'Što je pisac htio reći' na kojoj će autorica Aleksandra Orlić predstavit svoj roman 'Ako ikad' – priču o ljubavnom trokutu u kojem tri žene bez cenzure poniru u svoje ljubavne priče.
Najava • 06.04.2017.

Disput i Hrvatsko filološko društvo predstavljaju roman 'Crvena poštanska kočija'

U suradnji s Mađarskim institutom u Zagrebu nakladničke kuće Disput i Hrvatsko filološko društvo u četvrtak 6. travnja 2017. organiziraju predstavljanje romana 'Crvena poštanska kočija' (autor: Gyula Krúdy) objavljen u poznatoj biblioteci 'Na tragu klasika'.
Najava • 04.04.2017.

Edicije Božičević predstavljaju roman 'Tijela bez težine' Valerije Luiselli

U utorak, 4. travnja 2017. s početkom u 18:00 sati u Knjižnici i čitaonici 'Bogdana Ogrizovića' (Preradovićeva 5, Zagreb) Edicije Božičević predstavit će roman 'Tijela bez težine' mlade meksičke autorice Valerije Luiselli.