Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Najava • Piše: I.P. - MV • 15.01.2024.

Novozagrebačka tribina : Kristian Novak
Održava se
18.01.2024. u 19h

Kristian Novak (foto: Iva Perković)

Ako na književnom nebu lijepe naše postoji nešto kao književna zvijezda onda je to sigurno Kristian Novak.

Rijetko se s toliko nestrpljenja očekivala nova knjiga, rijetko se knjiga u, za hrvatske prilike, izuzetno velikoj nakladi od 3000 primjeraka rasprodala u manje od mjesec dana. Nije ostalo zapamćeno da je netko kod nas napunio kazalište Gavella na predstavljanju knjige i potpisao toliko primjeraka.

Ne propustite susret s autorom već antologijskih romana „Črna mati zemla” i „Ciganin, ali najljepši” i predstavljanje njegovog novog romana „Slučaj vlastite pogibelji”, u izdanju Naklade OceanMore. Susret će održati u četvrtak 18. siječnja u 19 sati u Knjižnici Vjekoslava Majera u Zagrebu (Meštrovićev trg 1g, Zapruđe).

Više o autoru: Kristian Novak : Ne želim odustati ni od čega što me pali

Više o romanu: Kristian Novak : Slučaj vlastite pogibelji

Kristian Novak

Slučaj vlastite pogibelji

  • Naklada OceanMore 09/2023.
  • 280 str., tvrdi uvez
  • ISBN 9789533321677

Roman 'Slučaj vlastite pogibelji' Kristiana Novaka ispripovijedan je kao pletenica, od poglavlja u kojima se naizmjence smjenjuju glas profesorice i scenarij koji prati događaje i akcije koje se roje oko braće policajaca, i vodi nas kroz slojeve sistema u srce društva i likova. Pitanja korupcije, lojalnosti, pojedinca nasuprot sistema, zakona i morala, ljubavi i slobode… iskrsavaju antiknom snagom u nuklearnom dobu, našem dobu, svuda oko nas i pozivaju na građansku hrabrost i rizik.

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –