Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Najava • Piše: I.P. - MV • 13.02.2024.

Promocija knjige 'Velika važnost malih priča' Ande Bukvić Pažin i Marije Ott Franolić
Održava se
16.02.2024. u 19:30h

Promocija knjige "Velika važnost malih priča" književnih znanstvenica Ande Bukvić Pažin i Marije Ott Franolić (Naklada Ljevak, 2024) održat će se u petak 16. veljače, s početkom u 19:30 u Knjižnici Bogdana Ogrizovića u Zagrebu (Preradovićeva 5).

O knjizi će govoriti autorice Marija Ott Franolić i Anda Bukvić Pažin. U razgovoru sudjeluju i Andreja Silić, viša savjetnica za predškolski odgoj u AZOO i Nataša Govedić, književnica i kritičarka.

Razgovor će moderirati urednica: Anita Peti Stantić
  
Jeste li se ikad zapitali kako u moru slikovnica i knjiga za najmlađe prepoznati kvalitetne i estetski vrijedne sadržaje te zašto je s djecom korisno čitati umjetničke slikovnice i knjige? Ako jeste – i ako ste roditelji, odgojitelji i odgojiteljice, učitelji i učiteljice ili knjižničari i knjižničarke – odgovore na ta pitanja pronaći ćete u ovoj knjizi o čitanju i čitateljskom odgoju.

"Velika važnost malih priča" pristupačno je napisana popularnoznanstvena knjiga koja objašnjava kako u današnje digitalno doba djecu motivirati i naučiti ih da uživaju u čitanju te kako im pomoći da obogate svoj vokabu­lar i povećaju koncentraciju, ne samo za čitanje nego i za pamćenje i učenje.

Više o knjizi!

Anda Bukvić Pažin Marija Ott Franolić

Velika važnost malih priča : Zašto i kako čitati djeci

  • Naklada Ljevak 01/2024.
  • 224 str., meki uvez
  • ISBN 9789533557588

'Velika važnost malih priča' je popularnoznanstvena knjiga koja govori o čitanju djeci i s djecom. Objašnjava kako u današnje digitalno doba djecu motivirati i naučiti ih da uživaju u čitanju te kako im pomoći da obogate svoj vokabular i povećaju koncentraciju, ne samo za čitanje nego i za pamćenje i učenje.

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –