Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Najava • Piše: MV Info • 23.03.2023.

Tribina Tri u sedam: Josip Čekolj, Marina Kuveždić, Filip Rutić
Održava se
23.03.2023. u 19h

O neuspjehu i nebitnome Rutić Filip

Tribina Tri u sedam na kojoj će sudjelovati autorice i autori te moderatorice i moderatori: Josip Čekolj i Monika Herceg, Marina Kuveždić i Vid Barić te Filip Rutić i Monika Herceg, održat će dana 23. ožujka u 19 sati u Knjižari Fraktura u Zagrebu (Kneza Mislava 17).
 
Filip Rutić predstavit će svoj prvi roman "O neuspjehu i nebitnome" (Fraktura, 2023.) uz pomoć pjesnikinje i dramatičarke, urednice knjige Monike Herceg; debitantsku zbirku priča "Put koji je odabrala" (Sandorf, 2022.) predstavit će autorica Marina Kuveždić u razgovoru s Vidom Barićem, urednikom kulture na tportalu, a Josip Čekolj razgovarat će s Monikom Herceg o svojoj prvoj zbirci pjesama "Junaci i zmajevi u zalasku" (Mala zvona, 2022.).

Pridružite se ovoj tribini sjajnih prvijenaca!

Josip Čekolj

Junaci i zmajevi u zalasku

  • Mala zvona 04/2022.
  • 76 str., tvrdi uvez
  • ISBN 9789538313486

Imaginacija i sloboda u odnosu prema jeziku te izvornost poetskog doživljaja odlikuju prvu zbirku 'Junaci i zmajevi u zalasku' mladog pjesnika Josipa Čekolja. U četiri cjeline – četiri žara – lirski glas slavi novost svojih prvih svjetova, bilo da se radi o zavičaju, konkretnom ili simboličnom, bilo o svijetu obitelji, ili pak o ljubavi.

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –