Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Lynn Shepherd

Probodeno srce

  • Nakladnik: Lumen
  • 11/2015.
  • 180 str., meki uvez
  • ISBN 9789533420424
  • Cijena: 17.12 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.

Da austrijski plemić von Reisenberg nije ponudio veliku donaciju Oxfordskom sveučilištu, viktorijanski detektiv Charles Maddox ne bi dobio naoko beznačajan zadatak – otići u Beč i istražiti tog velikodušnog donatora. Spremno je napustio napučene londonske ulice i prepustio se ugodama dvorca u okolici Beča i društvu tajanstvenog baruna von Reisenberga koji, unatoč besprijekornom odgoju i obrazovanju, ubrzo postaje žrtvom zastrašujućih šaputanja i mračnih legendi.

Danju se činilo da je sve u redu, no noću su ga progonile zastrašujuće sjene u mračnim hodnicima, a onda su ga neobične zgode uvjerile da se grdno vara.

Zgrožen užasom koji je otkrio, Maddox se poražen vraća kući. No, mora razriješiti slučaj prije nego što ponovno poteče krv...

 

Još jedan domišljati uradak sa zapanjujućim krajem autorice Lynn Shepherd, koja se specijalizirala za preobražaj klasičnih romana u pametne, složene mystery-uratke koje treba riješiti njihov uznemireni junak.

Kirkus Reviews


Napet, mračan roman koji čitatelj ne ispušta iz ruku… Uznemirujuće štivo majstorski napisano … Nova pripovijest zastrašujućeg ugođaja u kojoj će uživati ljubitelji Drakule.

Historical Novels Review

Lynn Shepherd doktorirala je na Oxfordu englesku književnost, a ljubav prema klasicima prenosi i u svoje romane. Dugo je radila kao predstavnica za tisak za tvrtku Guinness, gdje je započela i akciju "Voda za život" koja dovodi čistu vodu u brojna afrička sela.

Danas se bavi samo pisanjem, a njezini su romani među najpopularnijim primjerima povijesnog krimića.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –