Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Adam Johnson

Sin gospodara siročadi

  • Nakladnik: Lumen
  • Prijevod: Nevena Erak
  • 06/2013.
  • 520 str., tvrdi uvez
  • ISBN 9789537829797
  • Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.

Jun Do odbačeni je sin nestale majke, talentirane pjevačice koju je oteo režim. Njegov je otac utjecajni upravitelj radnog logora za siročad. Već kao dječak otkriva opori okus moći, obučen je da ne osjeća bol i treniran je za borbu u mraku.

Viši državni dužnosnici ubrzo u dječaku prepoznaju odanost i izoštrene instinkte te tako počinje njegov uspon na hijerarhijskoj ljestvici.

Jun Do postaje profesionalni otmičar koji se mora boriti s promjenjivim pravilima, nasumičnim nasiljem i zapanjujućim zahtjevima korejskih vrhovnika ne bi li ostao živ. Stjeran do krajnjih granica koje ljudsko biće može podnijeti, Jun Do odvažno se upušta u izdajničku ulogu protivnika Kim Jong Ila kako bi spasio Sun Moon, ženu koju voli, legendarnu narodnu glumicu...

 

U romanu "Sin gospodara siročadi" Adam Johnson ocrtava prikaz svijeta preplavljenog glađu, korupcijom i okrutnošću, ali i ukradenim trenutcima prijateljstva, humanosti, ljepote i ljubavi. 

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –