Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Frank Miller

Batman : Mračni vitez

  • Nakladnik: Fibra
  • Prijevod: Robert Solanović
  • Ilustracije: Frank Miller, Klaus Janson
  • 11/2015.
  • 512 str., tvrdi uvez
  • ISBN 9789533212340
  • Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.

Slavljen kao remek-djelo stripa, "Povratak Mračnog Viteza" Franka Millera reinvencija je legende o Batmanu. I dan-danas neosporeni klasik, jedna je to od najutjecajnijih priča ikad ispričanih u mediju stripa, navedena od strane filmaša kao inspiracija za nedavnu seriju filmova o Batmanu.

Deset je godina prošlo otkako se ostarjeli Batman povukao u mirovinu, a Gotham još više potonuo u dekadenciju i bezakonje. U trenutku kad ga njegov grad najviše treba, Mračni se Vitez vraća u bljesku slave. Zajedno s Carrie Kelly, adolescentnim ženskim Robinom, Batman se vraća na ulice zaustaviti prijetnju bandi mutanata koje su preplavile grad. A nakon završne bitke sa svoja dva najveća neprijatelja, Jokerom i Dvoličnim, Batman se nađe u smrtonosnom obračunu sa svojim prijašnjim saveznikom, Supermanom, dvoboju koji će samo jedan od njih preživjeti.


Ovo izdanje sadrži jednako tako provokativan nastavak, "Mračni Vitez uzvraća udarac", kao i proširenu galeriju sa skicama za spomenuti nastavak, skupa s Millerovim komentarima, sinopsisom i olovkama iz legendarne završnice "Povratka Mračnog Viteza", novim Millerovim uvodnikom, novom impozantnom Millerovom naslovnicom i još mnogo toga! 

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –