Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Carlos Trillo Enrique Breccia

Hodočasnik zvijezda

  • Nakladnik: Fibra
  • Prijevod: Irena Rašeta, Enrique Breccia
  • 11/2010.
  • 148 str., tvrdi uvez
  • ISBN
  • Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.
Kapetan Conrad, mali od palube i Jonah čine neobičnu posadu lađe koja, vođena nevjerojatnim zvukovima čarobne flaute koju svira mladi mornar, plovi nesalomljivim dimenzijama punim bezimenih svjetova i neobičnih galaksija u potrazi za planetom Zemljom.

Neobično je to putovanje: beskrajno, neodređeno, bez povratka, s nekoliko likova koji pronalaze svoje sudbine, svoju ljubav na Hodočasniku, na putu prema nigdje.

Trillo i Breccia stvaraju neobičnu kombinaciju žanrova, od pustolovnog, preko fantastičnog do znanstvenofantastičnog, koja je oživljena mrvicom poetičnosti i melankolije. Konačni je rezultat strip nemjerljive mašte i veličanstvenog crteža koji koleba između nadrealnog i grotesknog. I sve to začinjeno analizom ljudskog stanja, strahova, sumnji, žudnji i potrage za konačnom istinom.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –