Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Nada Bučević

Svjesno majčinstvo

  • Nakladnik: Harfa
  • 09/2018.
  • 160 str., meki uvez
  • ISBN 9789537351564
  • Cijena: 13.14 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.

U knjizi "Svjesno majčinstvo" autorica Nada Bučević ukazuje da upravo trudnoća može biti savršen trenutak osobnog samorazvoja. Trudnoća nije tek fizički proces. Pravilno doživljena, doista može postati iznimno duhovno iskustvo te značiti inicijaciju budnosti i svijesti. Ona je savršen trenutak da život počnemo promatrati „iznutra“ umjesto izvana, kako ga mnogi pogrešno žive.

Naime naš unutarnji svijet onaj je koji kreira naš vanjski svijet. Ta spoznaja mijenja sva naša dosadašnja vjerovanja. Mijenja ih iz temelja u ona bliže istini. Taj „prekidač“ promjene zove se svijest.

U vrijeme trudnoće možemo probuditi svijest o tome da zapravo živimo u dvama svjetovima, svijest o tome da postoji vanjski i unutarnji svijet, svijest o tome da se balans krije upravo u sinergiji tih dvaju svjetova. A ima li ljepšeg poziva u unutarnji svijet od poziva koji vam šalje vaše dijete?

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –