Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Chanel Cleeton

Kuba mojih snova

  • Nakladnik: Sonatina
  • Prijevod: Selma Muftić Pustički
  • 07/2020.
  • 368 str., meki uvez
  • ISBN 9789534860144
  • Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.

Šezdesete su godine prošloga stoljeća. Mlada Beatriz Perez, kći kubanskog šećernog magnata, izbjegla je s obitelji na Floridu. Kubanska revolucija oduzela joj je sve – brata, narod, domovinu. Beatriz je opsjednuta osvetom i željom da vrati život koji je ostavila na Kubi pa se, kako bi se približila samom Fidelu Castru, pridružuje CIA-i te biva uvučena u opasni svijet špijunaže. Dok hladni rat bjesni poput uragana nad obalama Floridskog prolaza, Beatriz je uhvaćena u rascjep između američke politike prema Kubi i zabranjene veze s ambicioznim moćnim muškarcem. Kad prevrtljive mijene povijesti zaprijete svemu za što se borila, morat će odabrati između prošlosti i budućnosti – ali povuče li pogrešan potez, mogla bi izgubiti sve – ne samo otok koji voli, već i muškarca koji joj je zarobio srce…

"Kuba mojih snova" uzbudljivi je povijesni roman autorice Chanel Cleeton te ujedno drugi dio obiteljske sage o Perezovima, započete svjetskom uspješnicom "Dogodine u Havani".

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –