Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Brigid Kemmerer

Zavjet srčan i ubojit

  • Nakladnik: Sonatina
  • Prijevod: Ana Briški Đurđevac
  • 10/2022.
  • 364 str., meki uvez
  • ISBN 9789538400100
  • Cijena: 17.12 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.

"Zavjet srčan i ubojit" završni je dio serijala započetom romanom "Kletva mračna i samotna", Brigid Kemmerer majstorski raspliće priču o sukobljenim kraljevstvima te ispisuje napeto finale velike fantasy sage.

Sukob između kraljevića Rhena i njegova nekadašnjeg najboljeg prijatelja Greya, sada novoproglašenog nasljednika Emberfalla, primiče se odlućujućem okršaju. No dok je narod Emberfalla podijeljen između dvaju pretendenata na prijestolje, kraljevstvo tone u krizu.

Ni u Syhl Shallowu situacija nije mnogo stabilnija – novookrunjena kraljica Lia Mara susreće se s nizom izazova. Njezin pristup vladanju, nježniji od onoga njezine majke, mnogima je znak slabosti a ne vrline. Ipak, najveću odbojnost i strah izaziva Greyeva magija te je narod, koji zazire od nje, na rubu pobune.

I dok Harper i Lia Mara preispituju u kojoj mjeri mogu slijediti svoje srce, a Rhen i Grey svoje životne odabire i odgovornosti koje im je namijenila sudbina, iznenada se opet pojavljuje moćan neprijatelj koji svojom krvoločnom željom za osvetom prijeti uništiti oba kraljevstva…

Brigid Kemmerer (1978., Omaha, Nebraska) američka je fantasy autorica za mlade, autorica romana "Kletva mračna i samotna" (A Curse So Dark And Lonely), "More Than We Can Tell", "Letters to the Lost", kao i paranormalnih priča "The Elemental Series" i "Thicker Than Water". Njezin roman "Kletva mračna i samotna", adaptacija "Ljepotice i zvijeri", bio je bestseler New York Timesa. Brigid živi na području Baltimorea sa suprugom, dječacima, psom i mačkom.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –