Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Alvaro Bilbao

Dječji mozak objašnjen roditeljima

  • Nakladnik: Egmont
  • Prijevod: Tamara Horvat Kanjera
  • 01/2020.
  • 270 str., meki uvez
  • ISBN 9789531320061
  • Cijena: 13.14 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.

"Dječji mozak objašnjen roditeljima" je bestseller koji roditeljima predstavlja potrebne alate i objašnjenja za bolje razumijevanje i poticanje razvoja dječjeg mozga. U prvih šest godina života stvori se do 75 % živčanih veza, uspostavlja se emocionalna stabilnost te osjećaj povjerenja prema bliskim osobama što postavlja temelje funkcioniranja osobe za čitav život. Upravo zato je potrebno razumijeti dječji mozak i poticati njegov razvoj od najranije dobi.

Alvaro Bilbao ističe (suprotno uvriježenom mišljenju) da dijete nije potrebno konstantno izlagati složenim programima i pretjeranoj stimulaciji, potrebno je samo provoditi dovoljno vremena uz dijete. Kako na kvalitetan i efektivan način provoditi vrijeme s djetetom, kako potaknuti razvoj jezika, pamćenja, kreativnosti, kako postaviti granice bez drame, koje su alternative kaznama i druge korisne savjete pronađite u knjizi "Dječji mozak objašnjen roditeljima".

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –