Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
David Deida

Put vrhunskog muškarca

  • Nakladnik: Hena com
  • Prijevod: Nenad Maljković
  • 01/2021.
  • 192 str., meki uvez
  • ISBN 9789532593143
  • Cijena: 18.45 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.

Iako se od prvog objavljivanja knjige "Put vrhunskog muškarca" puno toga promijenilo u društvu, muškarci svih dobi još se uvijek "nose s izazovima žena, rada i seksualne žudnje". Uz novi predgovor što ga je autor napisao povodom 20. godišnjice prvog izdanja, ovaj sada već klasičan vodič za muškarce novim generacijama nudi priliku za razvoj povjerenja u sadašnji trenutak, uz mogućnost razvoja najboljih verzija sebe u svijetu koji se stalno mijenja. 

U "Putu vrhunskog muškarca" David Deida istražuje najvažnije teme u životima muškaraca – od posla i obitelji, preko žena i bliskosti, do ljubavi i duhovnosti – te nudi praktičan vodič za muško življenje dosljednosti, autentičnosti i slobode. Pridružite se ovome autoru uspješnica i međunarodno poznatom stručnjaku za seksualnu duhovnost radi njegovih izravnih savjeta, vještog poticanja osobne moći, tjelesnih vježbi i drugih pomagala za ostvarivanje životnog ispunjenja, odmah i bez kompromisa.

 

Ako se vrijednost muškarca više ne procjenjuje prema poslu kojim se bavi, njegovim financijskim prilikama ili statusu u društvu, prema čemu on može odrediti vlastitu vrijednost? U novom svijetu koji nastaje muškarčeva je prisutnost – dubina njegove svjesnosti – njegov najdragocjeniji posjed. – David Deida

Put vrhunskog muškarca pred sve muškarce stavlja izazov ispunjavanja naše svrhe i življenja autentične muškosti. Vodit će vas na putu prema uspješnom i duhovno potpunom življenju. Pozivam vas da živite u sadašnjem trenutku, da otvoreno volite i da tome pristupite s ovom knjigom u ruci. –  Anthony Robbins, autor knjiga Probudite diva u sebi i Neograničena moć

David Deida, međunarodno je poznat zbog svojih jedinstvenih radionica o duhovnom rastu i svetoj intimnosti. Deida je oblikovao i razvio izuzetno učinkovit program transformativnih praksi koje zahvaćaju u duhovno buđenje uma, tijela i srca. Suosnivač je ustanove Integral Institute, a predavao je ili provodio istraživanja na Medicinskom fakultetu kalifornijskog sveučilišta u San Diegu, Kalifornijskom sveučilištu u Santa Cruzu, Državnom sveučilištu u San Jozeu, ustanovi Lexington Institute u Bostonu, te na Ecole Polytechnique u Parizu.

Deida je širom svijeta poznat kao autor stotina eseja, zvučnih zapisa, knjiga, video snimki i članaka. Knjige su mu prevedene na dvadesetak svjetskih jezika i uvrštene u obaveznu literaturu na sveučilištima i na tečajevima koji se održavaju u crkvama i duhovnim centrima, a koriste se i kao priručnici u radu muških i ženskih grupa diljem svijeta. Smatraju ih jednim od najdubljih raspoloživih izvora informacija za stvarnu duhovnu preobrazbu.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –