Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Richard Osman

Klub istražitelja ubojstava četvrtkom

  • Nakladnik: Egmont
  • Prijevod: Petra Mrduljaš
  • 03/2021.
  • 328 str., meki uvez
  • ISBN 9789531320962
  • Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.

U mirnom, a moglo bi se reći i dosadnom naselju, četiri neobična prijatelja se sastaju jednom tjedno kako bi razgovarali o neriješenim zločinima iz prošlosti i vratili malo uzbuđenja u svoj život. Zajedno se nazivaju Klub istražitelja ubojstava četvrtkom. Elizabeth, Joyce, Ibrahim i Ron možda jesu osamdesetogodišnji umirovljenici, ali izgleda da su njihovi umovi još uvijek oštri, a spremnosti na akciju im ne nedostaje.

Kad lokalnog poduzetnika sa sumnjivom prošlošću pronađu mrtvog s misterioznom fotografijom pored tijela, Klub istražitelja ubojstava četvrtkom se po prvi put nađe u žiži zbivanja i pred svojim prvim slučajem ubojstva uživo. Kad se ubojstva počnu gomilati, hoće li ovaj neobičan, ali neupitno brilijantan tim, stići uhvatiti ubojicu ili će to ipak učiniti bolje opremljeni službeni istražitelji?

"Klub istražitelja ubojstava četvrtkom" vješto je i duhovito napisan krimić Richarda Osmana.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –