Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Iben Dissing Sandahl Sarah Zobel

Kako biti opušten roditelj : Roditeljske tajne najsretnijih obitelji na svijetu

  • Nakladnik: Egmont
  • Prijevod: Branka Grubić
  • 09/2021.
  • 180 str., meki uvez
  • ISBN 9789531322058
  • Cijena: 13.14 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.

Što je važno u odgoju djece? Djeca, naravno. Ali što ako su roditelji mnogo važniji? Kako na odgoj utječu osobnost, strahovi i očekivanja odraslih? Kad imamo povjerenja u ljude i osjećamo se sigurnima, naš se živčani sustav opušta. To je čarolija prisnih odnosa. No katkad bismo i najželjeniju djecu najradije poslali na Mjesec. A djeca su osjetljivi seizmografi za emocionalne napetosti. Roditelji koji u konfliktnim situacijama prepoznaju obrasce ponašanja iz vlastita djetinjstva uspjet će stvoriti potreban odmak za nepristrano ponašanje.

U knjizi "Kako biti opušten roditelj" pronaći ćete brojne primjere kako roditelji ruše stare obrasce i odgajaju svoje dijete sa zanimanjem, opušteno i bez pritiska pretjeranih očekivanja. Priznata danska stručnjakinja za odgoj Iben Dissing Sandahl i psihologinja Sarah Zobel jasno, suosjećajno i vrlo osobno opisuju kako izgraditi opušten i prisan odnos roditelja i djece te kako zajedno rasti. Autorice savjetuju kako se bez teškoća nositi sa sve stresnijom obiteljskom svakodnevicom i izazovima zajedničkog života.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –