Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Benjamin Graham

Inteligentni investitor

  • Nakladnik: Egmont
  • 05/2022.
  • 576 str., tvrdi uvez
  • ISBN 9789531322126
  • Cijena: 39.68 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.

Najveći investicijski savjetnik dvadesetog stoljeća, Benjamin Graham, podučavao je i inspirirao ljude diljem svijeta. Grahamova filozofija investiranja u vrijednost, koja štiti investitore od značajne pogreške i uči ih razvoju dugoročnih strategija, učinila je "Inteligentnog investitora" biblijom investiranja još od prvog izdanja 1949. godine.

Tijekom godina, tržišna kretanja dokazala su mudrost Grahamovih strategija. Uz očuvanje integriteta izvornog teksta, ovo revidirano izdanje donosi komentare poznatog financijskog novinara Jasona Zweiga, koji daje uvid u okolnosti današnjeg tržišta, povlači paralelu između Grahamovih primjera i današnjih financijskih kretanja te omogućuje čitateljima temeljitije razumijevanje Grahamovih načela.

"Inteligentni investitor" važna je knjiga koju trebate pročitati i saznati kako kako postići svoje financijske ciljeve. Obilježje Grahamove filozofije nije maksimiziranje dobiti, već minimiziranje gubitaka, utoliko je ovo knjiga za prave investitore, a ne za špekulante ili dnevne trgovce. Jer, dok špekulanta vode tržišni trendovi, investitora vode disciplina, istraživanje i analitička sposobnost za nepopularna, ali kvalitetna ulaganja u povoljne cijene u odnosu na trenutačnu vrijednost imovine.

Među velikim brojem investicijskih knjiga koje obećavaju neupitne strategije za postizanje bogatstva, Grahamov klasik "Inteligentni investitor" ne nudi nikakva jamstva ili trikove, već obiluje mudrošću koja je temelj svih dobrih upravljanja portfolijem.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –