Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Nick Trenton

Prestani previše razmišljati : Saznajte kako prestati pretjerano razmišljati i riješite se stresa uz 23 jednostavne tehnike

  • Nakladnik: Egmont
  • Prijevod: Davor Lerinc
  • 02/2023.
  • 152 str., meki uvez
  • ISBN 9789531325219
  • Cijena: 13.80 eur
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.

Osjećati se bolje jednostavan je cilj. Ali nimalo lagan. Pretjerano razmišljanje glavni je uzrok zašto se osjećamo nesretnima – u beskrajnom vrtlogu misli lako se izgubiti. Svi mi živimo u užurbanom svijetu koji nas ponekad opterećuje s previše informacija i obaveza te od nas zahtijeva da puno razmišljamo. Obično nam mozak uz pomoć raznih analiza i misaonih procesa pomaže riješiti probleme i razumjeti stvari, no problem nastaje kad nam vlastito razmišljanje počinje štetiti. 

"Prestani previše razmišljati" Nicka Trentona je knjiga koja razumije kroz što ste sve prošli, u kakvu ste se iscrpljujuću situaciju doveli i kako je lako osjećati se kao da gubite razum u zamci tjeskobe i stresa. Ona će vam pomoći savladati sve prepreke – uz pomoć autorovih detaljnih i provjerenih tehnika ponovno ćete steći kontrolu nad svojim mislima i promijeniti svoje mentalne navike.

U ovom bestseleru u kategorijama samopomoći, mentalnog zdravlja i motivacije, autor Nick Trenton napominje da pretjerano razmišljanje može biti pokazatelj drugih mentalnih poremećaja kao što su tjeskoba i depresija, ali može vam stvarati problem i samo po sebi. Znat ćete da patite od pretjeranog razmišljanja ako „ste često svjesni svojih misli korak po korak, se upuštate u metarazmišljanje (razmišljate o vlastitim mislima), razmišljanje često doživljavate kao borbu suprotstavljenih impulsa, često upadate u obrasce negativnih misli, se iznova vraćate nekim mislima iako su već stvar prošlosti“, kako navodi Trenton. 

Ova će knjiga potpuno promijeniti način na koji razmišljate i kako se osjećate. Nema više negativnog razmišljanja. Nema više neprospavanih noći ispunjenih mislima kojima kao da nema kraja. Nema više beskrajnog straha od budućnosti. Ostanite prisutni i odvratite misli od stvari koje nisu važne – i nikada neće biti važne. Očistite svoj um od pretjeranog razmišljanja te postignite više, osjećajte se bolje i oslobodite svoj potencijal. Napokon naučite živjeti u sadašnjem trenutku.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –