Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Julia Palmarola

Svakodnevno uz Montessori metodu : Praktičan vodič kroz aktivnosti za djecu od 4 do 8 godina

  • Nakladnik: Egmont
  • Prijevod: Ana Klopotan
  • 09/2023.
  • 192 str., meki uvez
  • ISBN 9789531326315
  • Cijena: 15.99 eur
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.

Jedna od najpoznatijih odgojnih metoda, ona Marije Montessori, u knjizi "Svakodnevno uz Montessori metodu : Praktičan vodič kroz aktivnosti za djecu od 4 do 8 godina" pronašla je svoju praktičnu primjenu.

Metoda Marije Montessori i više od stotinu godina nakon svog nastanka plijeni pažnju roditelja i stručnjaka, a potvrdila su je i suvremena znanstvena istraživanja. U ovoj ćete knjizi pronaći više od 70 vrlo jednostavnih, praktičnih aktivnosti, objašnjenih korak po korak, koje će vam omogućiti da Montessori metodu primijenite u svome domu bez mnogo napora. Nije važno pohađa li vaše dijete Montessori vrtić: bez obzira na situaciju, u ovim aktivnostima moći ćete sudjelovati kod kuće i na njih nećete potrošiti mnogo vremena. Sve potrebne materijale već imate u svom domu, a ne trebate potrošiti ni sate na učenje teorijskih koncepata: jedino što vam je potrebno jest volja za zajednički rast i učenje, nešto strpljenja i prije svega…mnogo ljubavi!

Ako tražite priručnik koji je prije svega praktičan i pun prijedloga aktivnosti koje možete provesti kod kuće s djecom predškolskog ili ranog školskog uzrasta, knjiga "Svakodnevno uz Montessori metodu" Julie Palmarola je pravi izbor.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –