Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Vesna Prljić-Ćalušić

Svi anđeli su ovdje : Svjetlosni priručnik za svaki dan

  • Nakladnik: Naklada MD
  • 11/2005.
  • 160, tvrdi uvez
  • ISBN 953217107x
  • Cijena: 19.91 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.
Knjiga na neposredan, ali topao i iskren način progovara o pitanjima i svakodenvnim situacijama koje okružuju svakoga od nas. Pisana jasno i pitko, govori nam i daje prijateljsku i nenametljivu sugestiju i nadu da naša, kako se katkad čini, neprijateljska i učmala svakodnevica, uz malo vještine i osobne svjesnosti može poprimiti i svjetliji oblik. Na taj se način čitatelju netendenciozno i nedvosmisleno otvaraju rješenja i novi horizonti koji su nerijetko tik do zida pred kojim se često nađemo misleći kako nemamo izbora.

"Svjetlosni priručnik za svaki dan" je priča o Životu i priča za Život. Spreman je neprestano otkrivati nova iznenađenja i ostavlja nam prostor da Život gradimo, vidimo i dopisujemo ovisno o vlastitim zapažanjima, iskustvu i zrelosti".

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –