Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel

Igor Rajki ×

Najava • 12.03.2020.

Splitska Bookvica : Igor Rajki

Književni program Bookvica ugošćuje višestruko nagrađivanog autora romana, kratkih proza, drama, eseja te knjiga za djecu i mladež Igora Rajkija, kojeg publika i kritika već dugi niz godina prepoznaje i cijeni kao jednog od naših najoriginalnijih i najsamosvojnijih književnika. Autor će publici predstaviti svoj najnoviji roman 'Drhtajništvo'...
Najava • 29.01.2020.

Hena com organizira predstavljanje nove knjige Igora Rajkija 'Drhtajništvo'

Kad bi nadljudi postojali, mnogi bi od njih prije ili kasnije osvanuli u književnosti kao glavni junaci. U romanu 'Drhtajništvo' Igora Rajkija nema nadljudi, ali postoji jedan nadjunak, junak nad svim drugim junacima – a to je jezik. Predstavljanje romana održat će se u srijedu, 29. siječnja 2020., u caffe bar/club Botaničar u Zagrebu.
Najava • 20.06.2019.

Književne večeri u Donjoj i Gornjoj Vrućici na Pelješcu

U Vrućici na poluotoku Pelješcu od 20. - 21. lipnja 2019. književnim večerima već treću godinu započinje manifestacija Vrućiško kulturno ljeto 2019., a ove godine program, osim kazališnih predstava i koncerata klasične glazbe, po prvi put donosi književne večeri i izložbe.
Najava • 18.02.2016.

Večer Igora Rajkija u splitskoj Bookvici

Na Bookvicu stiže jedan od najoriginalnijih hrvatskih pisaca, čovjek za kojeg se s pravom kaže: 'Svi pisci pišu na jedan način, a Igor Rajki na drugi'. Ovoga četvrtka, 18. veljače u splitskom klubu Quasimodo Igor Rajki će publici predstaviti svoj posljednji roman 'Puteni nametnik', ali i svoj opus općenito.
Vijest • 02.10.2015.

Benini, Malkoč, Periš, Prtenjača i Rajki u finalu književne nagrade roman@tportal.hr

Tportalov žiri odabrao pet finalista književne nagrade roman@tportal.hr za najbolji roman izdan u 2014. u Hrvatskoj. Tročlani žiri odabrao je pet finalista, a oni su: Milena Benini, Zoran Malkoč, Želimir Periš, Ivica Prtenjača i Igor Rajki.
Vijest • 26.03.2009.

Novi roman Igora Rajkija i Borisa Becka 'Ne bih o tome'

Hrvatsko društvo pisaca i Jesenski i Turk objavili su roman Igora Rajkija i Borisa Becka "Ne bih o tome". Riječ je o satiri na hrvatske društvene, političke i književne prilike, romanu s ključem u kojemu se mogu prepoznati politički i književni akteri hrvatske svakodnevice čija je Metropola postala opasno mjesto za pisce i novinare.
Najava • 15.04.2008.

Predstavljanje novog romana Igora Rajkija

Predstavljanje nove knjige iz Biblioteke 21 Naklade Ljevak, romana «DOBRO IZGLEDAŠ» Igora Rajkija, jednog od najoriginalnijih i najsamosvojnijih suvremenih hrvatskih pisaca, održati će se u utorak, 15. travnja 2008. u 18 sati u Knjižari Ljevak u Zagrebu. Knjigu će uz autora predstaviti Boris Beck i Edo Popović.