Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel

Međunarodni sajam knjiga u Frankfurtu ×

Vijest • 11.10.2019.

Zajednica nakladnika i knjižara HGK predstavila programe sajmova knjiga u Frankfurtu i Beogradu

Nastup hrvatskih nakladnika na međunarodnim sajmovima knjiga u Frankfurtu i Beogradu organiziraju Zajednica nakladnika i knjižara Hrvatske gospodarske komore i Ministarstvo kulture RH, a najavio ih je na konferenciji za novinare u petak u HGK-u predsjednik ZNK HGK Slavko Kozina.
Tema • 19.10.2018.

O bundevama i kočijama te inozemnim sajmovima knjiga

Strategija nastupa za pojedine sajmove mora biti i specifična, vidljivost i prisutnost hrvatske knjige i kulture nije u svim zemljama ista, kao što svi sajmovi u profesionalnom i poslovnom smislu nisu isti, jasna je npr. razlika između Sajma knjiga u Leipzigu ili ovoga u Frankfurtu, ili nekih manjih ili specijaliziranih sajmova diljem Europe, pa i svijeta.
Vijest • 03.10.2018.

Hrvatski autori i nakladnici na Sajmu knjiga u Frankfurtu 2018.

Zajednica nakladnika i knjižara pri Hrvatskoj gospodarskoj komori i Ministarstvo kulture pripremaju nastup hrvatskih autora i nakladnika na Sajmu knjiga u Frankfurtu, koji se održava od 10. do 14. listopada 2018. godine.
Vijest • 03.10.2018.

Ivana Sajko i Stefan Hertmans, zajedno s njemačkim predsjednikom Frank-Walter Steinmeierom, sudjeluje u programu otvaranja Sajma knjiga u Frankfurtu 2018.

Ovih je dana još jedno veliko priznanje Ivana Sajko dobila pozivom da ona i flamanski autor Stefan Hertmans, zajedno s njemačkim predsjednikom Frank-Walter Steinmeierom, sudjeluju na svečanosti otvaranja Sajma knjiga u Frankfurtu koja će se održati u srijedu, 10. listopada 2018.
Vijest • 20.02.2018.

Potvrđeno - Slovenija je zemlja počasni gost Sajma knjiga u Frankfurtu 2022.

Danas su slovenski ministar kulture Anton Peršak, Juergen Boos, direktor Frankfurtskog sajma knjiga i Renata Zamida, direktorica Javne agencije za knjigu RS potpisali ugovor o nastupu Slovenije kao zemlje u fokusu iliti počasnog gosta na sajmu knjiga u Frankfuru (19. - 23. listopad 2022).
Vijest • 11.10.2016.

Oni dolaze : Hrvatska na Međunarodnom sajmu knjiga u Frankfurtu 2016.

Na Međunarodnom Sajmu knjiga u Frankfurtu Hrvatska će nastupiti s nizom kulturnih programskih aktivnosti; promocijama knjiga hrvatskih autora, razgovorima s autorima, urednicima... Okosnica ovogodišnjeg nastupa je predstavljanje sedamnaest istaknutih hrvatskih nakladnika, te sedmero mladih autora, pod motom 'Oni dolaze'.
Vijest • 18.09.2015.

Predstavljanje Hrvatske na Sajmu knjiga u Frankfurtu u znaku Ferala

Cjelokupan program predstavljanja hrvatskih nakladnika i autora na ovogodišnjem Sajmu knjiga u Frankfurtu još uvijek se dogovara, nakladnici prijavljuju svoje programe i autore, a značajan dio programa biti će posvećen Feral Tribuneu.