Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel

Nives Tomašević ×

Najava • 28.11.2016.

Paralelni svjetovi : Fenomenologija književnoga postmodernizma

Na tribini Paralelni svjetovi pod nazivom 'Fenomenologija književnoga postmodernizma', urednica Nives Tomašević i autorica Andrijana Kos-Lajtman razgovarat će o njezinoj novoj knjizi 'Poetika oblika: suvremene konceptualne i hipertekstualne proze'.
Najava • 18.02.2016.

Predstavljanje knjige 'Kreativna industrija i nakladništvo' Nives Tomašević

Predstavljanje knjige 'Kreativna industrija i nakladništvo' održat će se u četvrtak 18. veljače u Knjižnici i čitaonici Bogdana Ogrizovića u Zagrebu. O knjizi će govoriti Dubravka Oraić Tolić, Marijana Tomić i autorica Nives Tomašević.
Najava • 26.02.2015.

Promocija knjige Jasne Horvat 'Antiatlas'

Promocija nove knjige Jasne Horvat 'Antiatlas' (Naklada Ljevak, 2014) održat će se u četvrtak 26. veljače u Knjižnici i čitaonici Bogdana Ogrizovića u Zagrebu. Na promociji će sudjelovati Dubravka Oraić Tolić, urednica Nives Tomašević i autorica, dok će ulomke iz knjige čitati Ana-Marija Vrdoljak.
Najava • 30.10.2014.

Promocija knjige Marijane Tomić 'Hrvatskoglagoljski brevijari'

Promocija knjige Marijane Tomić 'Hrvatskoglagoljski brevijari : Na razmeđu rukopisne i tiskane tradicije' održat će se u četvrtak 30. listopada u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici u Zagrebu. O knjizi će govoriti Dunja Seiter Šverko, Tinka Katić, Mateo Žagar, Nives Tomašević i Marijana Tomić.
Najava • 20.10.2009.

Predstavljanje nove knjige Ede Popovića 'Priručnik za hodače'

Predstavljanje nove knjige Ede Popovića "Priručnik za hodače", u izdanju Naklade Ljevak,  održat će se u utorak, 20. listopada 2009., u 19,30 sati u Knjižari Ljevak u Zagrebu. Knjigu - mješavinu fikcije, reportaže, dnevničkih zapisa, eseja, citata, fotografija i crteža koja upozorava na grozničavo i ubrzano odvajanje od prirode, uz autora, predstavit će Zdravko Zima i Nives Tomašević.