Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Thomas Enger

Proboden

  • Nakladnik: Fokus komunikacije
  • Prijevod: Blanka Mikuš
  • 04/2015.
  • 399 str., meki uvez
  • ISBN 9789537213633
  • Cijena: 17.12 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.

UBOJICA ILI ŽRTVA?
Tore Pulli nekoć je bio moćna figura na kriminalnoj sceni Osla čije je ime izazivalo strahopoštovanje. Sad je u zatvoru, osuđen za ubojstvo. Od prvog trena žustro odbacuje ikakvu umiješanost u taj zločin...

NAGODBA ILI KLOPKA?
Pulli stupa u kontakt s novinarom Henningom Juulom i nudi mu dogovor. Ako Juul spere ljagu s njegova imena i otkrije tko mu je smjestio, Pulli će mu zauzvrat ispričati kako je došlo do požara koji je novinaru progutao stan i ugasio život njegovog šestogodišnjeg sina.
No, govori li Pulli istinu?

BLIZU ILI NIKAD DALJE?
Dok očajnički nastavlja tragati za istinom o požaru u svojem stanu, Juul ne može ignorirati sve ono što je doznao od Pullija i o Pulliju. I vrlo brzo shvaća da su te informacije izuzetno opasne, za obojicu. I dok se pred njim niže sve više pitanja, a sve manje odgovora, Henning shvaća da nije na tragu jednom ubojici, nego je riječ o više njih. Istina mu je nadohvat ruke.
Ili možda nije...

***

Thomas Enger  (1973.) norveški je autor kriminalističkih bestselera prevedenih na više od dvadeset svjetskih jezika. "Opečen" (2010.) je njegov prvi roman u serijalu o novinaru Henningu Juulu. Drugi roman iz serije "Proboden" je objavljen 2011. godine. Oba su romana otkupljena za filmsku ekranizaciju. Osim pisanjem, bavi se i glazbom. Živi i radi u Oslu.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –