Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Julie Montagu

Superhrana : Kreativne ideje za uvođenje supernamirnica u svakodnevnu prehranu

  • Nakladnik: Planetopija
  • Prijevod: Aleksandra Barlović
  • 01/2016.
  • 176 str., meki uvez
  • ISBN 9789532573251
  • Cijena: 155.00 kn
  • Cijene knjiga samo su informativnog karaktera. Knjige potražite u knjižarama ili u knjižnicama.

Kuharica, ali i knjiga koja nas upoznaje s biljnim supernamirnicama koje bismo uvijek trebali imati kod kuće kako bismo održavali stalnu razinu optimalnog zdravlja. Neke su od tih namirnica poznate, dok su druge još uvijek nešto egzotičnije, ali sve pristupačnije.

Autorica nam donosi slasne i originalne ali jednostavne recepte koje je lako ukopiti u dnevnu rutinu i obiteljski jelovnik. Od doručka do večere, od energetskih napitaka do brzih slastica za podizanje energije i snage, ova knjiga je vodič za cjelovitu gurmansku prehranu, uz koju ćete postići bolju razinu energije, smršavjeti, sniziti razinu kolesterola, držati razinu šećera u krvi pod nadzorom i izgledati osjećati se mlađe. Bez mesa, bez mliječnih proizvoda, bez šećera i bez uskraćivanja.

Julie Montagu rođena je u SAD-u, a poučava jogu i prehranu u vrhunskim londonskim studijima, zvijezda je novog zabavnog programa američke mreže Bravo Ladies of London, „mozak“ je u pozadini novog internetskog tečaja prehrane The Flexi Foodie Academy (www.theflexifoodie.com) i kreatorica vlastite linije energetskih međuobroka. Udana je, ima četvero djece.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Komentari –

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –