Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
John Green

Obilje Katherina

  • Nakladnik: Fokus komunikacije
  • Prijevod: Krešimir Božić
  • 04/2016.
  • 252 str., meki uvez
  • ISBN 9789533490212
  • Cijena: 13.14 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.

Kad je riječ o vezama, Colin Singleton pada na cure koje se zovu Katherine. A kada je riječ o Katherinama, Colin svaki put dobije nogu. Devetnaest puta, preciznije. Dok se besciljno vozi kilometrima daleko od kuće, ovaj ljubitelj premetaljki, nekada smatran čudom od djeteta, ima deset tisuća dolara u džepu, krvoločnog vepra za petama i najboljeg prijatelja, debeljka koji obožava TV emisiju Judge Judy, na suvozačkom sjedalu – ali nigdje nijedne Katherine.

Colin ima zadatak – dokazati teoriju o predvidljivosti ishoda njegovih veza s Katherinama, uz pomoć koje će, kako se nada, predvidjeti budućnost bilo koje veze, osvetiti svakoga tko je ikada dobio nogu i naposljetku osvojiti djevojku.

Ljubav, prijateljstvo i jedan preminuli austrougarski nadvojvoda dovest će čitatelje do iznenađujućih i neočekivanih zaključaka u ovom domišljatom, slojevitom i duhovitom romanu o pronalasku samoga sebe. 

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –