Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Anton Beck

#mladost

  • Nakladnik: Leykam international
  • Prijevod: Jelena Spreicer
  • 12/2017.
  • 172 str., meki uvez
  • ISBN 9789533400570
  • Cijena: 11.68 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.

Smartphonei triju djevojaka više ne funkcioniraju i odjednom prikazuju bezbrojne instagramske postove neke modne blogerice. Kada Merle, danska studentica neurobiologije, shvati da je djevojka na slikama Sofia Jansen nedavno proglašena mrtvom, slijedi njezine tragove. Za to vrijeme Britanka Samantha i Korejka Wan ignoriraju te digitalne naplavine i posvećuju se svakodnevici – sve dok se obje odjednom ne razbole…

#mladost je analitički oštar i kompleksan prvijenac smješten između mračne vizije budućnosti i mnogoznačne simbolike.

Anton Beck rođen je 1996. u Lihtenštajnu, gdje je i odrastao. Tijekom školovanja u Lihtenštajnskoj gimnaziji nastali su njegovi prvi, još neobjavljeni romani, kratke priče i pjesme. Studira germanistiku i skandinavistiku u Zürichu. Najradije putuje motociklom. 

Nakon prvoga samostalno objavljenog djela, romana #JUGEND (2016.), u listopadu 2017. godine objavio je novelu „Fern von Flut und Flora“.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –