Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Massimo Introvigne

Iluminati i Sionski priorat : Istina o tajnim društvima iz romana "Da Vincijev kod" i "Anđeli i demoni"

  • Nakladnik: Verbum
  • Prijevod: Aleksandra Marija Chwalowsky
  • 05/2006.
  • 198, meki uvez
  • ISBN 9532350608
  • Cijena: 11.95 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.
Svjetski uspjeh romana Dana Browna "Da Vincijev kod" i "Anđeli i demoni" svratio je pozornost na tajna društva Iluminati i Sionski priorat, koja se obično smještaju u kontekst velike teorije zavjere. Stoga se mnogi pitaju: Jesu li doista postojala ta tajna društva? Postoje li i danas? Jesu li i koliko utjecajna? Koje skrivene tajne čuvaju? Jesu li ona doista nasljednici templara? Na koji način su povezana s masonerijom?

Poznati stručnjak za tajna društva i nove religiozne pokrete Massimo Introvigne nakon proučavanja brojnih dokumenata i razgovora s ključnim osobama u ovoj knjizi odgovara na sva ta pitanja te čitateljima nudi stvarnu istinu o tajnim društvima Iluminati i Sionski priorat, otkrivajući brojne detalje o njihovoj povijesti i o proturječjima koja ih prate.

Massimo Introvigne (1955.) poznati je sociolog međunarodna ugleda, ravnatelj znanstvene ustanove CESNUR (Centro Studi sulle Nuove Religioni) i član Odjela za sociologiju religije Talijanskoga sociološkog društva. Autor je preko četrdeset knjiga i preko stotinu znanstvenih članaka s područja tajnih društava i religioznih pokreta, objavljenih u dvanaest različitih zemalja. Bio je glavni autor i urednik monumentalnoga projekta Enciklopedija religija u Italiji, koja je objavljena 2001. godine.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –