Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Branimir Cerovski

Neurooftalmologija

  • Nakladnik: Fraktura
  • 09/2007.
  • 348 str., tvrdi uvez
  • ISBN 9789532660098
  • Cijena: 350.00 kn
  • Cijene knjiga samo su informativnog karaktera. Knjige potražite u knjižarama ili u knjižnicama.
Autor daje kritički prikaz sadašnjeg svjetskog znanja u području neurooftalmologije kroz prizmu dvadesetogodišnjeg osobnog iskustva. Sugerira pristup dijagnostici i liječenju pojedinih bolesti, te otvara pitanja i kontroverze koje postoje. Potiče na istraživanja u području neurooftalmologije.
Doc. dr. sc. Iva Dekaris

Djelo je aktualno jer cjelovito obuhvaća znanja i iskustva iz područja neurooftalmologije zadnjih desetljeća te je u potpunosti usklađeno s najnovijim dostignućima, a u svakoj tematskoj cjelini - poglavlju upućuje se u popisu literature na recentne izvore.
Prof. dr. sc. Neda Stiglmayer

Knjiga pruža najsuvremenija saznanja o metodama rješavanja problema neobjašnjenog i prolaznog oštećenja vida, pitanja dvoslika te zjeničnih nenormalnosti. Izvanredno prezentira pitanje edema papile i zastojne papile, te diferencijalnu dijagnostiku pojedinih entiteta poput optičkog neuritisa, ishemičkog, toksičnog, kompresivnog i infiltrativnog oštećenja vidnog živca.
Prof. dr. sc. Jakov Šikić

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –