Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Milan Fošner

Šibajući mrtvoga konja

  • Nakladnik: Fraktura
  • 10/2007.
  • 196, meki uvez
  • ISBN 9789532660364
  • Cijena: 89.00 kn
  • Cijene knjiga samo su informativnog karaktera. Knjige potražite u knjižarama ili u knjižnicama.
«Šibajući mrtvoga konja» brutalno je iskren roman o pravome hrvatskom luzeru, čovjeku koji je raskrstio sa svime i koji od svijeta ne očekuje gotovo ništa. Njegovo je ime Ivan Horvat i on je istinski junak naših dana. Njegova svakodnevica vrti se oko središta njegova svemira, male birtije Pikolo na zagrebačkoj Trešnjevci, u kojoj se događa ama baš sve što se čovjeku može dogoditi.

»Šibajući mrtvoga konja» roman je o borbi za sljedeću rundu, o ljubavi i tuzi, o vječnom čekanju na komadić sreće, koji ipak dobije svatko, pa i najveći gubitnik s asfalta.

»Šibajući mrtvoga konja» roman je prepun smijeha i tuge, natopljen alkoholnim parama i seksom, s glazbenom pozadinom Beethovena, Mozarta i žestokog rocka. Ispisan na listićima kladionica, on je jedina prava slika hrvatskog sna.

**

Milan Fošner - rođen 12. rujna 1971. u Sisku, sasvim slučajno. Od malih nogu kreće se po Zagrebu gdje, usprkos svemu, završava osnovnu i srednju školu. Ima nadimak, mačku i gastritis. Neke nagrade je dobio, a neke nije.

Objavio tri knjige pjesama: "Put od Ljubljane do Folnegovićevog naselja", (2000.), "Život u kući slijepih" (2002.) i "Užasno vam je dobro, zar ne!?" (2005.)

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve knjige –