Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Miguel Aranguren

Neprijatelj

  • Nakladnik: Verbum
  • 05/2010.
  • 461 str., tvrdi uvez
  • ISBN 9789532352085
  • Cijena: 158.00 kn
  • Cijene knjiga samo su informativnog karaktera. Knjige potražite u knjižarama ili u knjižnicama.
Napeta radnja ovoga zapažena duhovnoga trilera mladog i etabliranog španjolskog pisca Miguela Arangurena istodobno se odvija na pet različitih lokacija u svijetu. Naizgled nepovezani dramatični događaji kriju mračnu tajnu: okultna sekta vrši stravične zločine s ciljem da naudi Crkvi.

Na put im staje svećenik Albertino Guiotta, koji je prije svoga obraćenja i svećeničkoga ređenja jedva pobjegao iz đavoljih kandža. No princ laži se sada vratio spreman na strašnu osvetu; borba između dobra i zla bit će bespoštedna.

U borbi protiv sila tame svećeniku se pridružuje osebujni inspektor Luigi Monticone te se tako jedan od najsugestivnijih književnih parova u posljednje vrijeme suočava s neobjašnjivim zločinima u kojima se naslućuje sjenka zloduha.

Svojom uzbudljivom radnjom ovaj roman čitatelja drži u neizvjesnosti do posljednje stranice, a tematikom i vrijednostima koje promiče posebice će biti zanimljiv ljubiteljima romana Michaela D. O'Briena i R. H. Bensona, budući da ima dosta srodnosti s njihovim uradcima.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –