Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Karl Dawson Sasha Allenby

Reprogramiranje životne matrice pomoću EFT-a : Preradite svoju prošlost, preoblikujte svoju budućnost

  • Nakladnik: Planetopija
  • Prijevod: Suzana Keleković
  • 09/2011.
  • 256 str., meki uvez
  • ISBN 9789532572070
  • Cijena: 19.24 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.
Reprogramiranje životne matrice posve je nova tehnika osobnog razvoja, omogućava pristup bolnim sjećanjima koja vas drže vezane za prošlost i njihovu preobrazbu. Njezina je baza EFT (Emotional Freedom Technique), tapkanje po meridijanima - terapija kojom se postižu iznimni zdravstveni rezultati na fizičkoj i emocionalnoj razini.

Tehnika reprogramiranje životne matrice uključuje sva najnovija saznanja novih znanosti i kvantne fizike. To je tehnika koju svaki čovjek može primijeniti na sebi, a rezultati su sljedeći:

- rješavanje problema vezanosti za negativna vjerovanja
- liječenje ovisničkih ponašanja
- suočavanje s fobijama i traumama
- ublažavanje i liječenje alergija
- iscjeljivanje problematičnih odnosa
... i još mnogo toga.

Bez obzira na to susrećete li se po prvi put s ovom tehnikom, ili ste već iskusni praktičar, u ovoj ćete knjizi otkriti mnoštvo novih tehnika i protokola koje možete primjenjivati na sebi, svojoj obitelji, prijateljima i klijentima.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Emotional Freedom Technique (EFT) –

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –