Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Slavko Pavin

Božja riječ rađa život

  • Nakladnik: Verbum
  • 12/2005.
  • 255, meki uvez s klapnama
  • ISBN 9532350349
  • Cijena: 60.00 kn
  • Cijene knjiga samo su informativnog karaktera. Knjige potražite u knjižarama ili u knjižnicama.
Knjiga razmatranja i tumačenja evanđeoskih čitanja iskusnog duhovnika koji je osobito cijenjen kao voditelj ignacijanskih duhovnih vježbi. Nastala je kao izbor najboljih razmatranja i tumačenja evanđeoskih tekstova koja je autor objavljivao na Hrvatskom radiju od 1997. do 2005. godine u emisiji "Duhovne misli".

Stotinu biblijskih razmatranja pružaju odgovor na gotovo sva pitanja koja se postavljaju suvremenom čovjeku, pitanja pojedinca, obitelji, društva, mikro i makro zajednice. Autor znalački tumači evanđeoske poruke u svjetlu duhovnih, ali i svjetovnih stvarnosti.

Slavko Pavin (1938.) poznati je duhovnik i voditelj duhovnih vježbi diljem domovine i svijeta. Djelovao je kao odgojitelj u ustanovama za formaciju budućih svećenika u Zagrebu i Dubrovniku. Obavljao je različite službe u redovničkoj zajednici. Profesor je na Institutu za kršćansku duhovnost pri Katoličkom bogoslovnom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu gdje predaje kolegije iz duhovnog bogoslovlja. Autor je knjiga Sloboda za ljubav: ignacijanske duhovne vježbe i Ti uza me.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –