Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Andreas Laun

Ljubav i partnerstvo

  • Nakladnik: Verbum
  • Prijevod: Damir Mišetić
  • 12/2005.
  • 287, meki uvez s klapnama
  • ISBN 9532350357
  • Cijena: 60.00 kn
  • Cijene knjiga samo su informativnog karaktera. Knjige potražite u knjižarama ili u knjižnicama.
U ovoj knjizi poznati katolički teolog dr. Andreas Laun daje sveobuhvatan i detaljan pogled na ljudsku ljubav, na izvrstan način osvjetljujući tu neiscrpnu i tajanstvenu od Boga darovanu stvarnost. On vrlo konkretno progovara o mnogim temama ljubavi i partnerstva: spolnoj ljubavi, napasti, požudi, sakramentu braka, ljubavi prije braka i u braku, bračnoj krizi, roditeljstvu, kontracepciji, pobačaju i umjetnoj oplodnji te mnogim drugim aspektima te problematike, uvijek se oslanjajući na nauk Crkve, jer premda je njezin stav prema temeljinim pitanjima morala prilično jasan, mnogi vjernici dvoje o brojnim samo naoko minornim pitanjima.

Dr. Andreas Laun rođen je 1942. godine u Beču. Priznati je stručnjak za područje moralne teologije i profesor na Visokoj teološkoj školi u Heiligenkreuzu kod Beča. Autor je više knjiga s toga područja od kojih su neke prevedene i na hrvatski jezik. Poznat je po svom zauzimanju za kršćanske vrijednosti u austrijskom društvu. Od 1995. godine pomoćni je biskup salzburške nadbiskupije.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve knjige –