Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel

Neva Lukić ×

Najava • 23.04.2020.

Virtualna participativna izvedba 'Ježenja' – sudjeluj u stvaranju novog zajedničkog online djela

U Noći knjige, 23. travnja održat će se virtualna participativna izvedba 'Ježenja' autorica Neve Lukić (poezija) i Josipe Bubaš (izvedba). Želite li sudjelovati u izvedbi te istražiti kako naša koža može međusobno komunicirati a da nismo u istom prostoru, prijavite se i sudjelujte u stvaranju novog zajedničkog online djela.
Najava • 12.05.2016.

Na tribini Dekonstrukcije gostuje Neva Lukić

Na tribini Dekonstrukcije koja će se u četvrtak, 12. svibnja održati u Hrvatskom društvu pisaca, gostuje Neva Lukić. Povod je gostovanju knjiga poezije 'Sjene sjemenki', o kojoj će, uz autoricu, govoriti pjesnikinja i književna kritičarka Kristina Posilović.
Vijest • 03.09.2009.

Rujansko Zagrijavanje

U petak, 4. rujna 2009. u 19:30 sati u knjižnici i čitaonici Bogdana Ogrizovića u Zagrebu, održat će se rujansko ZAGRIJAVANJE na kojem će ugodni domaćin, Roman Simić Bodrožić, s ponosom i bez predrasuda, predstaviti izvrsnu književnu ekipu u sastavu: Franjo Janeš, Neva Lukić, Nenad Medelić i Damir Karakaš. Vokalno instrumentalna pratnja: Olovni ples i RSB.
Najava • 12.01.2006.

Nove književne večeri i Književna slušaonica u SC-u!

Na veliku radost svih knjigoljubaca, književne večeri u Novoj 2006. idu dalje, a novi književni dejt je 12. siječnja 2006. u 21 sat. Prve ovogodišnje Književne večeri otvorit će tri mlade spisateljice koje, osim proze, pišu i poeziju. Ovaj put to su: Neva Lukić, Ana Zupčić i Lee Kralj Jager čije će književne uratke čitati nitko drugi do voditeljice književnih večeri Mirna Bačun!