Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel

Roman Simić ×

Najava • 15.12.2015.

Promocija slikovnice 'Baba Jaga i div Zaborav' Romana Simića i Manuela Šumberca

Promocija slikovnice 'Baba Jaga i div Zaborav' autora Romana Simića Bodrožića i Manuela Šumberca održat će se u utorak 15. prosinca u zagrebačkom APM Megastoreu. O knjizi će, uz autore, govoriti urednica Ivana Žderić.
Najava • 31.01.2008.

Grički dijalog : 'Imamo li novo muško pismo?'

U Hrvatskom društvu pisaca (Basaričekova 24) u Zagrebu, četvrtak, 31. siječnja 2008. u 19 sati, održat će se novi ciklus tribina "Grički dijalog" na temu: Imamo li novo muško pismo? O novoj muškoj prozi i drugim temama raspravljat će: Roman Simić Bodrožić, Ivica Prtenjača, Delimir Rešicki i Krešimir Pintarić.
Najava • 22.01.2008.

Pilić promovira 'Doggiestyle' u Booksi

Izborom od 31 priče koje čine knjigu "Doggiestyle" Zoran Pilić predstavio se kao jedan od najperspektivnijih autora suvremene hrvatske kratke priče. Stilski dotjeran te tematski raznolik, ovaj samo-autorski izbor predstavit će u utorak, 22. siječnja, u književnom klubu Booksa, Martićeva 14d, ZG.
Najava • 22.01.2008.

Promocija knjige 'Doggiestyle' Zorana Pilića

Promocija knjige “Doggiestyle”, Zorana Pilića (Konzor, 2007.) održati će se u utorak 22. siječnja 2008. u 20 sati u književnom klubu Booksa, Martićeva 14d, Zagreb. Prvu knjigu Zorana Pilića, “Doggiestyle”, zbirku stilski raznolikih priča o ljudima s margine, predstaviti će Roman Simić.
Vijest • 09.10.2007.

Objavljen njemački prijevod romana Romana Simića

Voland und Quist, njemačka nakladnička kuća koja je prošle jeseni uspješno lansirala Edu Popovića na njemačko tržište, upravo je objavila njemački prijevod romana Romana Simića "U što se zaljubljujemo" ("In was wir uns verlieben"). Kao i u slučaju Popovićevog romana "Izlaz Zagreb jug" ("Ausfahrt Zagreb-Süd"), i ovaj put se radi o multimedijalnom izdanju - kupac uz knjigu dobiva i CD s zvučnom...