Preporuka chefa : Vrhunski užici prirodne kuhinje
- Nakladnik: Planetopija
- 10/2010.
- 142 str., meki uvez
- ISBN 9789532571844
- Cijena: 20.57 eur
Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro - Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.
Tvrtko Šakota, poznati je chef kultnog zagrebačkog restorana Nova, koji je promijenio i popularizirao doživljaj veganske i makrobiotičke prehrane u Zagrebu. U njegovim su specijalitetima uživale brojne domaće i strane poznate osobe.
Na 140 stranica luksuzno opremljene kuharice Tvrtko otkriva ponešto o sebi, svojim interesima te donosi preko stotinu recepata - od predjela, salata, juha, glavnih jela, deserata pa do temeljnih recepata za pripremu tijesta, domaćih rezanaca i još mnogo toga.
Tvrtko Šakota za svoja jela bira organske, cjelovite i sezonske namirnice čime poštuje kriterije uravnotežene i ekološke prehrane. Načela po kojima kuha primjenjuje i u vlastitom životu, a time nas potiče da zdravo i ukusno jedemo te na taj način brinemo o svom zdravlju i izgledu što napokon postaje uzbudljivo i in sve većem broju ljudi.
Za fotografije recepata u knjizi zaslužna je Maja Danica Pečanić, sjajna fotografkinja čije majstorske fotografije prenose ljepotu Tvrtkovih kreacija na tanjuru.
Na 140 stranica luksuzno opremljene kuharice Tvrtko otkriva ponešto o sebi, svojim interesima te donosi preko stotinu recepata - od predjela, salata, juha, glavnih jela, deserata pa do temeljnih recepata za pripremu tijesta, domaćih rezanaca i još mnogo toga.
Tvrtko Šakota za svoja jela bira organske, cjelovite i sezonske namirnice čime poštuje kriterije uravnotežene i ekološke prehrane. Načela po kojima kuha primjenjuje i u vlastitom životu, a time nas potiče da zdravo i ukusno jedemo te na taj način brinemo o svom zdravlju i izgledu što napokon postaje uzbudljivo i in sve većem broju ljudi.
Za fotografije recepata u knjizi zaslužna je Maja Danica Pečanić, sjajna fotografkinja čije majstorske fotografije prenose ljepotu Tvrtkovih kreacija na tanjuru.
© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.