Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Anna Katharina Fröhlich

Kream Korner

  • Nakladnik: Vuković & Runjić
  • Prijevod: Boris Perić
  • 09/2014.
  • 192 str., meki uvez s ovitkom
  • ISBN 9789532861099
  • Cijena: 13.14 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.

“Ali koji bi me muškarac navečer još mogao razonoditi, ako sam poslijepodne provela uz Herodota?” zapitala se mlada žena pregledavajući ženidbene ponude u novinama, samo da se potom, slijedeći primjer svoje smione tete, još predanije posveti lektiri svjetske književnosti i baci na svakodnevni posao u vrtu.

Nikakav princ neće je izbaviti iz samotna života na imanju u južnoj Francuskoj, ali mogao bi to poziv u Indiju, k tetinim prijateljima, bajkovito bogatom sikškom klanu, čije se tromo, gospodsko postojanje približava raskošnom vrhuncu, ženidbi najstarijeg sina.

Da je taj godinu dana ranije odolio jednom veličanstveno insceniranom pokušaju zavođenja, to će nećakinja previdjeti i umjesto toga se oduševiti za božanski smijeh jednog vozača rikše, koji će nju i tetu povesti ususret napeto-neizvjesnoj budućnosti.

***

Anna Katharina Fröhlich (1971) odrasla je u Frankfurtu i Münchenu, a danas živi u Italiji na jezeru Garda. Roman "Divlja naranča" objavila je 2004. Roman "Kream Korner", objavljen 2010. i nominiran za Leipziger Buchpreis 2011, dobio je Nagradu za književnost kulturnoga kruga njemačke privrede (Literaturpreis des Kulturkreises der deutschen Wirtschaft).. Roman "Krasan gost" izašao je 2014.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –