Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Marianne Williamson

Povratak u ljubav

  • Nakladnik: Hena com
  • Prijevod: Nenad Maljković, Ira Martinović
  • 12/2014.
  • 288 str., meki uvez
  • ISBN 9789532590869
  • Cijena: 129.00 kn
  • Cijene knjiga samo su informativnog karaktera. Knjige potražite u knjižarama ili u knjižnicama.

"Povratak u ljubav" je vodič o duhovnosti u kojem Marianne Williamson dijeli svoja razmatranja iz "Tečaja čuda" i svoje shvaćanje uloge ljubavi u potrazi za unutarnjim mirom.

Autorica otkriva kako svatko prihvaćanjem Boga i svakodnevnim izražavanjem ljubavi može postati čudotvorcem. Bez obzira jesu li naše duševne boli u području odnosa, posla ili zdravlja, pokazuje nam kako je ljubav moćna sila i ključ unutarnjeg mira. Prakticiranjem ljubavi možemo ispuniti svoje živote i istovremeno za svoju djecu stvarati mirniji svijet ljubavi.Ova knjiga Marianne Williamson je klasik. Ona nam elegantnom jednostavnošću otkriva da ljubav nije tek nešto što osjećamo, već i duboka istina u srcu stvaranja.
Deepak Chopra

Kada sam prvi puta čitao Povratak u ljubav, doslovno sam se oduševljavao dok sam upijao uvide Marianne Williamson. Otad sam na tisuće primjeraka podijelio ljudima širom svijeta. I danas mi je ta knjiga pravo blago, a Marianne je svjetlost koja preobražava ovaj svijet. Zavoljet ćete ovu knjigu, to jamčim. Wayne Dyer

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –