Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Johanna Basford

Tajni vrt : Potraga za blagom & bojanka

  • Nakladnik: Fokus komunikacije
  • Ilustracije: Johanna Basford
  • 06/2015.
  • 96 str., meki uvez
  • ISBN 9789537213701
  • Cijena: 10.49 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.

"Tajni vrt" Johanne Basford bojanka je za odrasle... za umjetnike i vrtlare svake dobi. Bez posebnoga cilja, krenite u šetnju kroz tajnovrtovski svijet, pun prekrasnih pojedinosti i ostvaren u vidu linearnoga crteža – sve te ilustracije oživjet će zahvaljujući bojama koje ćete im podariti, no u svakoj su utočište našla i raznovrsna sićušna stvorenjca koja čekaju da ih otkrijete.

A tu su i dijelovi vrta koje vaša ruka još treba docrtati.

 

***

Johanna Basford ilustratorica je i pronositeljica linearnog crteža koja stvara zamršene, rukom crtane ilustracije što izrastaju iz flore i faune kojima je okružen njezin dom u ruralnoj Škotskoj. Johannine bojanke za odrasle "Tajni vrt" i "Začarana šuma" prevedene su na više od 20 jezika i stekle su status izdavačkog fenomena. 

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –