Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Johanna Basford

Začarana šuma : Čudesna potraga & bojanka

  • Nakladnik: Fokus komunikacije
  • Ilustracije: Johanna Basford
  • 06/2015.
  • 96 str., meki uvez
  • ISBN 9789537213718
  • Cijena: 10.49 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.

"Začarana šuma" bojanka je za odrasle u kojoj Johanne Basford vodi čitatelja u potragu po Začaranoj šumi i do tajne koju krije zamak što se nalazi u srcu te šume. Osim crteža koje treba obojiti i uljepšati, usput morate otkriti skrivene životinje i razne čarobne stvarčice, a među njima i devet posebnih simbola.

Pronađite sve te simbole i tako otključajte vrata zamka pa ćete otkriti što se iza njih krije. ***

Johanna Basford ilustratorica je i pronositeljica linearnog crteža koja stvara zamršene, rukom crtane ilustracije što izrastaju iz flore i faune kojima je okružen njezin dom u ruralnoj Škotskoj. Johannine bojanke za odrasle "Tajni vrt" i "Začarana šuma" prevedene su na više od 20 jezika i stekle su status izdavačkog fenomena. 

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –