Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Sanja Pilić

Maša i putovanje

  • Nakladnik: Mozaik knjiga
  • Ilustracije: Niko Barun
  • 11/2015.
  • 38 str., tvrdi uvez
  • ISBN 9789531418676
  • Cijena: 7.83 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.

Maša voli putovati, a kad joj se ukaže da posjeti Pariz njezinoj sreći neće biti kraja…

"Maša i putovanje" deveta je slikovnica u nizu o dogodovštinama osnovnoškolke Maše. Taj niz slikovnica namijenjen je početnicima u čitanju kojima su prilagođene i ilustracije i vrsta i veličina slova. Sadržaj slikovnica je edukativan. Priča "Maša i putovanje" govori o važnosti putovanja i otkrivanju novih svijetova ali je i poduka o tome na što na putovanju treba obratiti pažnju, u smislu sigurnosti djeteta.

Maša kao lik predstavlja korektiv ponašanja, obično na svojim iskustvima uči a onda stečeno znanje ili pravila lijepog ponašanja dijeli s drugima.

Ilustracije: Niko Barun

Sanja Pilić rođena je 1954. godine u Splitu. Završila je Školu primijenjene umjetnosti, fotografski odsjek. Radila je kao fotografkinja, trik-snimateljica i koloristica na crtanom filmu.  Surađivala je s Autonomnom ženskom kućom iz Zagreba i radila sa zlostavljanom djecom. Članica je raznih prosudbenih odbora za dječje stvaralaštvo. Nastupa u školama na dječjim literarnim druženjima. Katkad se bavi novinarstvom.  Njezini tekstovi prevedeni su na slovenski, engleski, njemački, nizozemski, talijanski i mađarski jezik.  Živi i radi u Zagrebu.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –