Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Sanja Pilić Željka Mezić

Volim, volim!

  • Nakladnik: V.B.Z.
  • Ilustracije: Željka Mezić
  • 11/2022.
  • 36 str., tvrdi uvez
  • ISBN 9789535205487
  • Cijena: 14.47 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.

Zar je moguće da nekoga nenadano uhvati ljubav iz čista mira? Naravno da jest!

Ovo je priča o dječaku kojemu se upravo to dogodilo. Umjesto da ga živcira sestrica koja mu je pojela čokoladu ili ljutita susjeda, umjesto da se dosađuje dok mu djed prepričava zgode iz djetinjstva, ovaj dječak stalno je sretan i voli cijeli svijet. I baš mu se to sviđa. Ništa mu više ne ide na živce i uopće nije loše volje. Čak su mu i mahune postale ukusne. Uživa u igri s prijateljima a najviše od svega voli provoditi vrijeme s mamom, tatom i sestricom. "Volim, volim" ne prestaje i to je baš odlično!

Sanja Pilić rođena je 1954. godine u Splitu. Završila je Školu primijenjene umjetnosti, fotografski odsjek. Radila je kao fotografkinja, trik-snimateljica i koloristica na crtanom filmu.  Surađivala je s Autonomnom ženskom kućom iz Zagreba i radila sa zlostavljanom djecom. Članica je raznih prosudbenih odbora za dječje stvaralaštvo. Nastupa u školama na dječjim literarnim druženjima. Katkad se bavi novinarstvom.  Njezini tekstovi prevedeni su na slovenski, engleski, njemački, nizozemski, talijanski i mađarski jezik.  Živi i radi u Zagrebu.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –