Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Sarah Knight

Sredite svoja sr*nja : Kako prestati brinuti se o onome što biste trebali učiniti, dovršiti ono što morate učiniti i početi činiti ono što želite

  • Nakladnik: Naklada Ljevak
  • Prijevod: Petra Štrok
  • 02/2018.
  • 224 str., meki uvez
  • ISBN 9789533551593
  • Cijena: 109.00 kn
  • Cijene knjiga samo su informativnog karaktera. Knjige potražite u knjižarama ili u knjižnicama.

Jeste li se ikada osjećali zatočenima u uredu ili čak zalijepljenima za trosjed, a da ste zapravo željeli izići (barem jednom) na druženje s prijatelji(ca)ma, otići u teretanu (konačno) i započeti onaj „važni“projekt koji uvijek odgađate?

"Antiguru" autorica Sarah Knight već je u svojoj uspješnici provokativnog (?) naslova "Kako vam se život čudesno mijenja kada vam se živo j**e" upoznala čitatelje s užicima pospremanja mentalnog nereda, a u svojoj novoj slično naslovljenoj knjizi "Sredite svoja sr*nja" instruira kako prestati brinuti se o onome što biste trebali učiniti, dovršiti ono što morate učiniti i početi činiti ono što želite. Čitatelji će u knjizi, među ostalim, otkriti: moć negativnog razmišljanja, tri jednostavna alata kojima će srediti svoja stanja zakočenosti i nedjelovanja, kako manje trošiti i kako više uštedjeti.

Sara Knight pokazuje načine na koje je moguće nadvladati tjeskobu, svladati strah od neuspjeha i odbaciti hrpu sr*nja koja čovjeka u životu nepotrebno opterećuju, a sve kako biste postao sretan/na.

Sarah Knight je godine 2016. napustila je New York i posao u velikoj tvrtki i otisnula se u slobodne vode. I dalje sa zadovoljstvom piše i uređuje knjige. Objavila je knjige "Kako vam se život čudesno mijenja kada vam se živo j**e" (The Life-Changing Magic of Not Giving a Fu*k, 2015.), "Sredite svoja sr*nja" (Get Your Sh*t Together, 2016.) i "Budite svoji" (You Do You, 2017.). 

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –