Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Ivan Fuček

Predbračna ljubav ; Bračna ljubav

  • Nakladnik: Verbum
  • 05/2005.
  • 638, tvrdi uvez
  • ISBN 9532350225
  • Cijena: 19.91 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.
Niz knjiga pod zajedničkim nazivom "Moralno-duhovni život " predstavlja najbolje od onoga što je autor prof. dr. Ivan Fuček tijekom četrdeset godina, naučavao i pisao. U četvrtom svesku "Predbračna ljubav - Bračna ljubav " obrađuje problematiku predbračne i bračne ljubavi koja je danas, možda više nego ikada prije, postala i jest tako aktualna.

Kako tu problematiku oteti današnjem, nažalost, posvuda prevladavajućem banalnom potrošačkom pristupu, pristupu koji je od nje učinio svojevrstan mit i idol, i protumačiti je u pravom svjetlu.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –