Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Ivan Fuček

Život Smrt

  • Nakladnik: Verbum
  • 07/2008.
  • 520 str., tvrdi uvez
  • ISBN
  • Cijena: 19.91 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.
Niz knjiga pod zajedničkim nazivom "Moralno-duhovni život" predstavlja najbolje od onoga što je autor prof. dr. Ivan Fuček tijekom četrdeset godina studirao, naučavao i pisao. Djelo je pisano jednostavnim stilom i suvremenim jezikom, a odiše sigurnošću vrhunskoga i iskusnog teologa vođena Sv. pismom, Predajom i učiteljstvom, te najnovijim postignućima teoloških, filozofskih i mnogih drugih znanstvenih disciplina.

U ovom sedmom svesku pod naslovom "Život Smrt" riječ je o životu koji je svet i nepovrjediv, i koji u čovjeka, suobličena Kristu, poprima sasvim novo dostojanstvo te o smrti čiji se pravi smisao objavljuje u otajstvu Kristove smrti i uskrsnuća.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –