Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Anna Brett

Borbe dinosaura

  • Nakladnik: Školska knjiga
  • Prijevod: Vedran Pavlić
  • 11/2019.
  • 32 str., tvrdi uvez
  • ISBN 9789530620612
  • Cijena: 9.16 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Nakon toga Moderna vremena ne ažuriraju cijene - preporučamo da točnost cijene i dostupnost knjige (pogotovo starijih izdanja) provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.

Jeste li spremni kao nikada dosad, s pomoću knjige i tehnologije proširene stvarnosti, istražiti svijet dinosaura? Fotografije čudesnih životinja iz prošlosti oživjet će u besplatnoj aplikaciji proširene stvarnosti, a za to vam je potreban samo pametni telefon ili tablet!

Knjiga "Borbe dinosaura" autorice Anne Brett zadivljujuć je spoj tiskane knjige i digitalne animacije. Autorica otkriva mladim čitateljima svijet dinosaura iz potpuno novoga kuta – uspoređuje njihove karakteristike, poučava o njihovu načinu života i osobitostima. Nalik na virtualnu igru, ova knjiga donosi profile 13 strašnih predatora iz prošlosti i sve informacije koje morate znati o njihovim glavnim napadačkim potezima, veličini, snazi i brzini.

Promotrite dinosaure sa svih strana u 3D prizorima proširene stvarnosti, poslušajte njihovu riku i fotografirajte se s njima. Zatim se povežite s prijateljem koji će na svojem uređaju odabrati željenog dinosaura i odmjerite snage u borbi. Tko će pobijediti?

Dob: 9+


Koncept proširene stvarnosti koja obogaćuje knjigu tvrtke Digital Magic osvojio je posebnu nagradu žirija BOLOGNA RAGAZZI DIGITAL AWARDS 2018.

Anna Brett popularna je autorica mnogobrojnih dječjih knjiga različitih tema. Dugi niz godina radi u izdavaštvu dječjih naslova kao urednica, a autorski je vrlo svestrana ⎼ pisala je edukativne popularno-znanstvene knjige za djecu i mlade, slikovnice za najmlađe, a posljednji su joj hit knjige obogaćene prizorima proširene stvarnosti kao savršen spoj tiskane knjige i virtualnog svijeta.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –