Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Jessica Courtney-Tickle

Orkestar priča priču : Labuđe jezero

  • Nakladnik: Školska knjiga
  • Prijevod: Marija Ott Franolić
  • 11/2019.
  • 24 str., tvrdi uvez
  • ISBN 9789530620278
  • Cijena: 17.92 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.

Ovo je priča o princu, princezi labudici i zlom čarobnjaku. Počinje na šumskoj čistini, negdje daleko, iza sedam mora i sedam gora. Princ Siegfried slavi 21. rođendan, zabavlja se s prijateljima. Stiže njegova majka, kraljica i objašnjava da je već vrijeme da nađe ženu i počne se brinuti za kraljevstvo. Ali on samo razmišlja da ode nekamo daleko.

Prepusti se priči, neka te obuzme čarolija "Labuđeg jezera". Saznat ćeš kako će se princeza Odetta spasiti od strašne kletve kojom ju je zli čarobnjak zarobio u tijelo labudice. Očarat će te ples malenih labudova na jezeru. Upoznat ćeš Odiliju koja je Odetti slična kao blizanka, i na kraju otkriti kako se Odetta borila protiv zlog čarobnjaka i izborila svoju slobodu.

Uzbudljiva priča na svakoj je stranici oživljena predivnim ilustracijama i originalnim glazbenim dionicama. Pritisnite notu i poslušajte, a na kraju knjige potražite sve glazbene ulomke s objašnjenjima i osnovnim glazbenim pojmovima.

Upoznajte Petra Iljiča Čajkovskog, učite o glazbenim instrumentima i uživajte u predivnoj glazbi!

Dob: 5+

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –